Vinsmagning på 1. sal over butikken

Smag vinen - hør historien

Henover butikken på Godthåbsvej kan du opleve vinens forunderlige og spændende verden folde sig ud til i hyggelige, og retro-agtige omgivelser, med god atmosfære.

Vi har altid den gode historie bag vinen, producenten, årgange, druer, spiritussen og elsker at dele ud af vores viden og erfaring til jer. De fleste af producenterne har vi selv rejst ud i verden til, for at finde dem på stedet og især møde menneskene og filosofien bag vinene.

At komme i dialog med jer omkring vinen, maden og samspillet mellem disse to er det vi vil. Nogle gange går snakken ud af en helt anden tangent end forventet. Netop det er en del af det skønne ved at holde vinsmagninger, at de kan bære samtalen mange spændende steder hen.

Vi har nogle hyggelige, og helt skønne retro-agtige smagelokaler på 1. salen ovenover butikken, med plads til 18 personer. Her kan man for en tid være helt sig selv i selskab med venner, kollegaer, familie osv. Det er et skønt lille ”glem hverdagen, åndehul” for en tid, hvor man kan smage vine, spise mad til og hygge sig nogle timer i godt selskab.

Vi holder både vinsmagninger her ved butikken, men tager naturligvis også ud i byen og holder vinsmagninger for firmaer, klubber, venner, foreninger o. lign. Kom forbi butikken, og vend jeres tanker med os, så vi kan få en spændende smagning.

Som en lille kuriositet er der også mulighed for at finde unikke sjældne vine fra vores skatkammer vine og eventuelt vælge nogle derfra til en vinsmagning.

Vi tager betaling for de vine vi åbner som afregnes efter vores normale butikspriser.

Der betales ligeledes et fast beløb på 1.000,00 kr. inkl. Moms til foredragsholder, for de timer der normalt bliver brugt på vinsmagning.

Fri levering i Storkøbenhavn – smagninger ud over Storkøbenhavn tillægges logistik-omkostninger for foredragsholder med basis i København.

Kontakt for yderligere info og spørgsmål: Tlf.: 38 32 18 50 - info@oxholm-vin.dk

Kontakt os om smagning

Invalid Email
Invalid Number

Jeg giver hermed samtykke til, at Oxholm-vin må behandle mine oplysninger for at kunne betjene min henvendelse. 

Jeg er blevet oplyst om mine rettigheder jf privatlivspolitikken

Image 6