Vinsmagning på 1. sal - lige over butikken

Smag vinen - Hør historien - Bliv forkælet

Hvorfor vinsmagning? Og hvem er det for?

Vinsmagning er en hyggelig og oftest meget uformel måde at bruge nogle timer på, i selskab med andre, hvor du bliver forkælet med god vin og noget godt mad, og typisk en god snak om vin, men også om alle mulige andre ting.

Det er forkælelse, nydelse, og en sjov måde at være sammen på.

Vinsmagning er for ALLE, der kan lide vin!!! - Nå ja ok, så skal du også lige være gammel nok til at købe og drikke alkohol...

OG det er IKKE et must, at man ved noget om vin i forvejen. ALLE er velkomne, og vi tilrettelægger informationsniveauet efter lyst og behov. Det handler om at få en god oplevelse, at nyde noget god vin, og at have en hyggelig aften, og ikke nødvendigvis (men kan også sagtens handle) om jordbundsforhold, smag af gammel læder og pibetobak.

Om du er novice, sommelier, vinnørd, eller slet ikke kender en eneste drue, så kan vinsmagning hos Oxholm Vin være noget for dig. Det vigtigste er, at du har lyst til at bruge nogle timer i godt selskab, med forkælelse, god mad og vin - alt efter ønske.

At give jer en god oplevelse, forkæle jer med god vin og mad, og at komme i dialog med jer omkring vinen, maden og samspillet mellem disse to, er det vi brænder for.

Nogle gange går snakken ud af en helt anden tangent end forventet. Og lige netop den del er noget af det skønne ved at holde vinsmagninger.

  • Så skal I have en anderledes aften med veninderne eller vennerne?
  • Ønsker I bare at blive forkælet med god vin, mad og en god historie?
  • Vil I have dyb viden om jordbundsforhold, fremstillingsmetoder, mineraler og kork? Eller
  • Ønsker I at få en god begyndelse eller afslutning på en teamdag?

Så kan vinsmagning være noget for jer.

Hvor foregår vinsmagningen?

Henover butikken på Godthåbsvej kan du opleve vinens forunderlige og spændende verden folde sig ud, i hyggelige, og retro-agtige omgivelser, med god atmosfære, hvor vi i øjeblikket har plads til selskaber på 10 personer.

Vi har altid en god historie bag vinen, producenten, årgangene, druerne, og spiritussen. Og vi elsker at dele ud af vores viden og erfaring. Vi har selv rejst ud i verden, for at finde mange af de producenter vi har i sortimentet, for at finde de helt rigtige vine, og særligt også møde menneskene bag vinene og forstå deres filosofi bag deres produkter.

Vi holder både vinsmagninger her ved butikken, men tager naturligvis også ud i byen og holder vinsmagninger for firmaer, klubber, foreninger o. lign.

Hvordan kommer vi så videre herfra ?

Hvis du syntes at vinsmagning kunne være spændende, så kan du enten: Udfylde formularen på denne side, komme forbi butikken, eller ringe til os på Tlf. 38 32 18 50

Så kan vi sammen finde på en spændende vinsmagning, lige efter jeres ønsker og behov.

Hvad koster sådan en vinsmagning så?

En vinsmagning behøver ikke at betyde overskridelse af teamdagens budget, eller pant i hus og bil. Vi har et stort udvalg af skønne vine til rimelige og overkommelige priser, ligesom vi har vine som koster i omegnen af en mindre brugt bil. Valget er fuldkommen dit/jeres. Ligesom den mad der serveres til kan variere fra små stykker ost og brød til, en dyr udskæring på et dyr efter eget valg.

Vinsmagning med eller uden mad til?

Mange vine vinder ved at blive serveret med en eller anden form for mad. Vi rådgiver gerne om, hvilke vine der passer til den mad I ønsker, eller omvendt.

Prisen afhænger altså af, hvilke vine i vil smage, og hvilken mad i vil have til. 

Har I et budget som skal overholdes, så hjælper vi gerne med at få det hele til at gå op i en højere enhed, så vinsmagningen bliver en god oplevelse, og der også er til en drink i byen bagefter.

 

Udover vin og mad, så betales et fast beløb på 1.000,00 kr. inkl. Moms til foredragsholder, for de timer der normalt bliver brugt på vinsmagning.

Vi tager betaling for de vine vi åbner som afregnes efter vores normale butikspriser.

Fri levering i Storkøbenhavn – smagninger ud over Storkøbenhavn tillægges logistik-omkostninger for foredragsholder med basis i København.

NB!

Som en lille kuriositet er der også mulighed for at finde unikke sjældne vine fra vores skatkammer vine og eventuelt vælge nogle derfra til en vinsmagning.

Kontakt for yderligere info og spørgsmål: Tlf.: 38 32 18 50 - info@oxholm-vin.dk

Kontakt os om smagning

Invalid Email
Invalid Number

Jeg giver hermed samtykke til, at Oxholm-vin må behandle mine oplysninger for at kunne betjene min henvendelse. 

Jeg er blevet oplyst om mine rettigheder jf privatlivspolitikken

Image 6