Virksomhedsnavn  

Oxholm Vin v/ Claus oxholm

Telefonnummer (+45) 38 32 18 50

Email  info@oxholm-vin.dk

Hjemmeside https://oxholm-vin.dk/

Dataansvarlig:

Navn:  Claus Oxholm

Telefonnummer: (+45) 38 32 18 50

Email info@oxholm-vin.dk

Generelt om databeskyttelse i Oxholm Vin 

Som led i aktiviteter vedrørende Websitet og webshoppen behandler vi personoplysninger. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi behandler dine data samt formål, legitime behandlingsgrundlag og dine rettigheder som registreret.

Transparent databehandling 

I denne persondatapolitik kan du læse, hvordan vi behandler data om dig, og til hvilke formål de bliver behandlet. Du modtager en del af de samme oplysninger, når du registrerer dine oplysninger på vores website.

Du kan læse om cookies nederst i denne privatlivspolitik.

Vedrørende oplysninger der er givet på baggrund af samtykke: 

Samtykke, inden vi behandler dine persondata

Inden vi behandler oplysninger om dig, indhenter vi samtykke til de specifikke formål, medmindre disse indhentes og behandles på andet legitimt grundlag.

Vi kan oplyse dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine personoplysninger.

Et samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage. Se nedenfor, hvordan du kan trække dit samtykke tilbage.

Videregivelse af personoplysninger sker ikke uden samtykke.

Vi videregiver oplysninger til databehandlere i forbindelse med køb i webshoppen, samt ved tilmelding til nyhedsbreve.

Registreredes rettigheder  

Som registreret hos Oxholm Vin har du følgende rettigheder. Nedenfor er angivet, hvordan Oxholm Vin håndterer disse rettigheder, samt hvordan du som registreret kan udøve dine rettigheder.

Oplysning om registreredes rettigheder  

Som registreret har du jf. persondataforordningen følgende rettigheder: Ret til indsigt, Ret til berigtigelse, Ret til sletning, Ret til indsigelse, Ret til begrænsning, Ret til dataportabilitet, Ret til at tilbagetrække samtykke, og Ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden

Dataansvarlige underretter uden unødig forsinkelse den registrerede om, hvordan virksomheden håndterer den registreredes udøvelse af registreredes rettigheder.

Sådan udøver du dine rettigheder 

Du kan til enhver tid udøve dine rettigheder, når du ønsker at udøve dine rettigheder, skal du skrive en mail til info@oxholm-vin.dk, og orientere om dit ønske om anmodning.

Dataansvarlige behandler herefter din anmodning i forhold til pligter.

Dataansvarliges oplysningspligt  

Hvis du som registreret har benyttet dine rettigheder til enhver berigtigelse eller sletning af personoplysningerne eller begrænsning af behandling, der er udført i henhold til artikel 16, artikel 17, stk. 1 og artikel 18, Underretter den dataansvarlige alle modtagere, som personoplysninger er videregivet til, så der foretages de nødvendige handlinger af parterne for at sikre den registreredes rettigheder.

Hvad bruger vi dine data til (behandling af persondata)  

Vi behandler kun relevante personoplysninger om dig

Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, hvortil de er indsamlet. Det afhænger af formål, hvilke oplysninger der er tilstrækkelig og relevante, du bliver ved afgivelse af dine oplysninger oplyst om, hvorfor vi indsamler de enkelte oplysninger. Der kan være retslige forpligtelser som gælder for den dataansvarlige, og er årsag til at vi indsamler, behandler, og opbevarer personoplysninger. Du kan altid anmode om indsigt jf. proces angivet under "registreredes rettigheder".

Vi opbevarer og behandler udelukkende almindelige oplysninger om dig, du kan se neden for hvilke oplysninger vi anvender, til hvilket formål og på hvilket behandlingsgrundlag

Nyhedsbreve: 

Vi behandler navn og e-mail i forbindelse med abonnement på nyhedsbreve. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev skal du give samtykke til at vi behandler dine oplysninger. Samtykket er vores legitime grundlag for at behandle dine oplysninger jf. Artikel 6 stk 1 litra a i persondataforordningen

Køb via vores webshop:

Når du køber varer på vores webshop, behandler vi følgende oplysninger

Navn, adresse, postnr., by, land, telefonnummer, og e-mail. Derudover vises din købshistorik, under din profil, når du er logget ind. Vi er forpligtet til at registrer, opbevare og behandle oplysninger om dine køb jf. bogføringslovens: §7 nøjagtighed af registrering og § 10 opbevaring i 5 år.

Vi opdaterer løbende personoplysninger, når dette er muligt

Vi kontrollerer, at de personoplysninger, vi behandler om dig, ikke er forkerte eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende.

Flere af vores services afhænger af, at oplysningerne er korrekte og opdaterede, vi beder derfor dig oplyse os om eventuelle urigtigheder eller ændringer i dine personoplysninger.

Når du foretager et køb via hjemmesiden, indsamler vi din Email-adresse, denne benytter vi til at sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid og vederlagsfrit afmelde dig dette.  Når vi benytter din email-adresse til dette formål sker det på baggrund af "strikkepindsundtagelsen", vedr. markedsføring overfor tidligere kunder.

Når du opretter dig som bruger på vores hjemmeside

I forbindelse med køb i webshoppen, kan du oprette dig som bruger.

Når du opretter dig på vores hjemmeside, giver samtykke til, at vi behandler dine oplysninger. Samtykket er vores legitime grundlag for at behandle dine oplysninger jf. Artikel 6 stk 1 litra a i persondataforordningen

De personoplysninger vi behandler i forbindelse med din brugerprofil er:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail i forbindelse, samt
  • Anden leveringsadresse, hvis du har opgivet en sådan
  • Dine historiske og igangværende ordre

Du kan administrere din adgang når du er logget ind, herunder skifte adgangskode, rette personoplysninger.

Når du opretter dig på vores hjemmeside, benytter vi din email-adresse til at sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid og vederlagsfrit afmelde dig dette.  Når vi benytter din email-adresse til dette formål sker det på baggrund af "strikkepindsundtagelsen", vedr. markedsføring overfor tidligere kunder.

Sletning af oplysning 

Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere end vi har pligt til eller legitimt grundlag for.

Vi sletter dine oplysninger i følgende tilfælde:

·         Oplysninger som opbevares jf. Bogføringslovens §10 gemmes i indeværende år + 5 år

·         Oplysninger som behandles på baggrund af samtykke gemmes indtil et af følgende gør sig gældende:

.         Du har trykket samtykket tilbage ved hjælp af knap i nyhedsbrev

.         Du har anmodet dataansvarlige om at få slettet dine oplysninger

.         Vi tilbyder ikke længere den service som du har givet samtykke til behandling for

Behandlingssikkerhed – organisatoriske og tekniske  

Sikkerhed 

Vi beskytter dine personoplysninger og har interne regler og processer om informationssikkerhed

Vi har indført instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Tekniske sikkerhedsforanstaltninger  

Sikkerhed på hjemmesiden

Hjemmesiden benytter SSL (Secure Socket Layer), SSL er en krypteringsprotokol og betyder, at det kun er afsender og modtager, der kan læse de oplysninger, der bliver sendt imellem dem. Du kan altså indtaste dine oplysninger sikkert på vores hjemmeside.

Sikkerhed i modtagersystemer:

Når vi modtager dine oplysninger, bliver de opbevaret sikkert. Vores hjemmeside stiller følgende tekniske garantier for den tekniske sikkerhed

·         Antivirus

·         Firewall som sikre trafikken ud og ind

Organisatoriske foranstaltninger: 

For at sikre dine oplysninger bedst muligt har vi sat følgende processer op i forbindelse med de personer, der kan have kontakt med dine oplysninger.

Kun personer, der handler på direkte instruks fra dataansvarlige, kan få adgang til oplysninger i systemerne. Dette er sikret ved interne kontroller og processer samt nødvendig undervisning.

Overførsel til tredjeland  

Vi overfører oplysninger til Google, som er placeret i USA. Når vi overfører oplysninger til Google, sker det i forbindelse med brug af Google Analytics, der kan overfører IP-adresser til USA. Google baserer deres overførsel på EU US Privacy Shield, som er godkendt af EU Kommissionen.

Cookies  

Vi anvender cookies i forbindelse med, funktionalitet og statistik på siden, samt til markedsføring på Facebook.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille fil med dataoplysninger. En cookie kan ikke ødelægge noget på din computer.

De bruges ofte til at give en bedre brugeroplevelse og til indsamling af oplysninger vedrørende brug af en hjemmeside.

Hvad bruger vi cookies til?

Vi benytter cookies på hjemmesiden, til dels med det formål at sikre at hjemmesiden virker ordentligt og giver dig en bedre brugeroplevelse. Derudover benytter vi cookies som kilde til statistik.

Vi benytter også en cookie fra Facebook, facebook pixel. I forbindelse med denne kan Facebook få oplysninger til brug for målrettet markedsføring. Vi benytter Facebook Pixel i forbindelse med annoncering på Facebook.

Hvis vi gemmer cookies på dit udstyr som del af en tjeneste, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies.

Vi indhenter dit samtykke

Inden vi gemmer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke.

Nedenfor kan du få flere oplysninger om vores brug af cookies, og om hvordan du kan slette eller afvise dem. Hvis du vil tilbagekalde dit samtykke, kan du finde vejledningen under vores cookiepolitik.

Hvordan kan jeg undgå eller slette cookies?  

Du kan til enhver tid slette cookies i browseren, men du skal være opmærksom på, at der kan være funktioner på hjemmesiden, der efterfølgende ikke virker optimalt.

Erhvervsstyrelsen har følgende vejledning til, hvordan du undgår cookies:

https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies