Silver Wines - Santa Barbara

Hvem ville have gættet at et barn fra Amherst, Massachusetts, med en Bachelor of Science-grad i Animal Sciences (Pre-Veterinary) og en Bachelor i kunst på italiensk fra University of Massachusetts, ville ende i Santa Barbara County som en op og kommende vinproducent? Benjamin Silver gjorde netop det efter at have fanget vinfuglen i 1993 på et sommerjob i Chicama Vineyards på Marthas Vineyard.
Efter graduering fra college i 1994 benyttede Benjamin sin videnskabsbaggrund til at få job sm høsteplejerske Tekniker hos vinproducent Daniel Gehrs på Zaca Mesa Winery i Santa Barbara County. Efter høsten tilbød vingården ham en fuldtidsstilling som vinproducentens assistent. “Dan tog mig under hans fløj som en lærling vinmager og plejede min passion for vinavl og vinfremstilling” forklarede Benjamin. Ved Gehrs ‘afgang i 1998 overtog Benjamin Zaca Mesa’s vinfremstilling.
Begyndende i 1996 begyndte Benjamin at eksperimentere med små mængder Zinfandel, Sauvignon Blanc, Cabernet Franc og Nebbiolo. Dette eksperiment lagde grunden til den endelige dannelse af hans sølvmærke. Han forlod Zaca Mesa i august 2000 for at lancere sin egen vin, samtidig med at han overtog vinfremstillingsprogrammet og vingårdens genudvikling for ejeren af White Hawk Vineyard.
Silver Wines producerer i øjeblikket små mængder af: Pinot Noir, Cabernet Franc, Syrah, Nebbiolo og to proprietære blandinger: Saviezza & I Tre Figli. Fra og med 2014 vil der være en ny Bordelais stylet blanding. Alle druer er hentet fra Santa Barbara County.
Benjamin opsummerer sin vinfremstillingsfilosofi: “For vinmarkerne stræber jeg efter at fokusere på at beskytte hver enkel vinmark’s unikke personlighedsstempel. Til blandinger handler det om balance eller ægteskab af forskellige dele, der kommer sammen for at blive en stor sølvformet vin. Det er det der gør vinfremstilling spændende! ”

Viser alle 7 resultater